foto by tjstudio 1011

Općina Povljana imala je veliku čast ugostiti Damira Martina, osvajača olimpijske bronce na Olimpijskim igrama u Tokiju. Damir Martin hrvatski je veslač, koji je došao  u Zagreb iz Vukovara kao prognanik u studenom 1991. godine nakon pada grada. Sa jedanaest godina počeo je trenirati veslanje u VK Zagrebu, a nakon toga je prešao u VK Trešnjevka.

Nakon Olimpijskih igara 2016. prelazi iz VK Trešnjevka u VK Croatia. Dvostruki je svjetski i europski prvak, te osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu.

Nakon osvojene bronce platinastog sjaja Damšo je odmor potražio u Povljani, na otoku Pagu uz suprugu Ivanu. Podijelio je s nama svoje iskustvo sa OI, kao i sportski put kojim je stigao do osvojene medalje, a načelnik i djelatnici Općine Povljana poželjeli su mu mnogo sreće i daljnjih sportskih uspjeha.

foto by tjstudio 1010

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.