drvce

Općina Povljana će povodom nadolazećih blagdana (Božić i Nova godina), dijeliti poklon bonove za svako kućanstvo u kojem prebiva 1 (jedna) osoba ili više njih, a imaju navršenih 70 godina starosti i više, sa prebivalištem na području općine Povljana.

Poklon bonovi mogu se preuzeti od 01. prosinca 2021. do 20. prosinca 2021. od 8:00 do 14:00 u Općini Povljana.

U svrhu dokazivanja prilikom preuzimanja poklon bonova OBAVEZNO je dostaviti na uvid

OSOBNU ISKAZNICU – barem 1 (jedne) osobe iz kućanstva koja je navršila 70 ili više godina

 Ukoliko osoba iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti podignuti poklon bon, molimo da se pravovremeno obrati Jedinstvenom upravnom odjelu (najkasnije do ponedjeljka 20. prosinca 2021. godine) na broj telefona 023/ 692- 800, ili putem mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. svakog radnog dana od 8:00 - 14:00 sati zbog organizacije dostave poklon bonova.

Poklon bon vrijednosti 400,00kn  može se iskoristiti u TC Lorenco- Povljana. Valjanost poklon bona  je do 31. prosinca 2021. godine. Iznos poklon bona  NIJE moguće višekratno koristiti do isteka iznosa. Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac.

Prilikom iskorištavanja POKLON BONA u TC Lorenco- Povljana potrebno je predočiti bon i osobnu iskaznicu.

Sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini želi Vam

 Općina Povljana!

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.