VODAA

Poštovane mještane i naše drage goste molimo da pripaze pri potrošnji vode, te je koriste racionalno!

Veliki broj ljudi koji boravi na području naše Općine znači i veliku potrošnju vode, a sa trenutnim vodnim kapacitetima i infrastrukturom, osjetno pada mogućnost kvalitetne opskrbe pitkom vodom. Zbog navedenog razloga je, u nekim dijelovima mjesta, pritisak vode jako slab, a ako se potrošnja nastavi ovim ili bržim tempom, taj problem će biti još više evidentan. Ne treba niti dodavati da gotovo nikad suša sezona još više doprinosi postojećem stanju, stoga je na nama da pokušamo učiniti što je više moguće da sačuvamo što je moguće više vode!

Ovaj problem nije neuobičajen, a pogotovo u primorskom dijelu u ljetnim mjesecima, stoga molimo i pozivamo svih na RACIONALNU i ŠTEDLJIVU potrošnju dragocjenog nam resursa - VODE!

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.