božićnice

Općina Povljana će povodom nadolazećih božićnih blagdana, dijeliti poklon bonove za svako kućanstvo u kojem prebiva 1 (jedna) osoba ili više njih, a u 2023. godini su navršili ili će navršiti 65 godina starosti i više, sa prebivalištem na području općine Povljana.


Poklon bonovi mogu se preuzeti od 11. prosinca do 22. prosinca u vremenu od 09:00 do 12:00 sati u Općini Povljana.
Valjanost poklon bona je od 11. do 22. prosinca 2023. godine.
U svrhu dokazivanja prilikom preuzimanja poklon bona OBAVEZNO je dostaviti na uvid OSOBNU ISKAZNICU – barem 1 (jedne) osobe iz kućanstva koja je u 2023. godini navršila ili će navršiti 65 godina starosti i više.
Ukoliko osoba podiže poklon bon za nekog drugog, potrebno je predočiti svoju osobnu iskaznicu i osobnu iskaznicu osobe za koju se preuzima poklon bon.
Ukoliko osoba iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti podignuti poklon bon, molimo da se pravovremeno obrati Jedinstvenom upravnom odjelu (najkasnije do 20. prosinca 2023. godine) na broj telefona 023/ 692- 800, ili putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. svakog radnog dana od 8:00 - 14:00 sati zbog organizacije preuzimanja poklon bona.
Poklon bon vrijednosti 70,00 eura može se iskoristiti ISKLJUČIVO u TC Lorenco - POVLJANA.
Iznos poklon bona NIJE moguće višekratno koristiti do isteka iznosa.
Poklon bon NIJE moguće zamijeniti za novac.
Prilikom iskorištavanja POKLON BONA u TC Lorenco - Povljana potrebno je predočiti poklon bon i osobnu iskaznicu.

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.