• Dana 11. svibnja 2020.g. Stožer civilne zaštite općine Povljana održao je svoju dnevnu sjednicu.
  • Svi nazočni članovi Stožera podnijeli su dnevno izvješće o situaciji iz područja njihove nadležnosti a vezano uz epidemiju koronavirusa.
  • Utvrđeno je da je na području općine Povljana situacija nepromijenjena, odnosno stabilna te da i dalje nema zaraženih osoba.
  • Od danas na snagu stupa nova faza popuštanja epidemioloških mjera. Izvan snage se stavlja odluka o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka (tzv. e Propusnica), na temelju Odluke o stavljanju izvan snage Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj KLASA:810-06/20-01/7, UR. BROJ: 511-01-300-75 od 10. svibnja 2020. godine.
  • Dozvoljavaju se okupljanja do 40 osoba. Otvaraju se škole (djelomično), vrtići, ugostiteljski objekti, trgovački centri itd., uspostavlja se međugradski cestovni promet putnika, međugradski prijevoz osoba u željezničkom prometu, te se otvaraju autobusni i željeznički kolodvori za međugradski promet.
  • Apeliramo na sve subjekte koji se danas otvaraju te na sve mještane da i dalje budemo oprezni, te da se pridržavamo svih protuepidemijskih mjera koje su još na snazi. Sve preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) mogu se naći na mrežnim stranicama Zavoda

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

  • Sve službe u sustavu civilne zaštite rade redovno. Redovito se provodi kontrola pridržavanja protuepidemijskih mjera.
  • Izdavanje propusnica obavlja se putem sustava e-propusnice https://epropusnice.gov.hr/
  • Za ostale informacije i upite molimo da se obratite na e-mail adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili mob.:091/3828013

- Odluka o stavljanju van snage Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH - pogledaj odluku

STOŽER CZ OPĆINE POVLJANA

Pronađite nas na Facebooku Slijedite nas na Instagramu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Općine Povljana koriste se isključivo za komunikaciju između Općine Povljana i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u web sustavu te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama.